Nieuws

Nieuws

04/12/2019


IN BLIJDE VERWACHTING


2020 wordt voor ons, het Breugelzorgteam, een spannend jaar! Begin januari zal dr. Devriendt bevallen van haar eerste kindje en eind mei verwacht ook dr. Van Mierloo haar eerste spruit.


Dat zorgt ervoor dat er twee periodes zullen zijn waarin de bezetting in de praktijk gehalveerd wordt. Van eind december tot eind maart en van half mei tot half augustus is er dus 1 arts ter beschikking in plaats van 2. Dit zal er onvermijdelijk voor zorgen dat de wachttijden wat zullen oplopen. We gaan natuurlijk ons best doen om dit te beperken. We raden aan om zaken die minder dringend zijn eventueel enkele dagen op voorhand al in te plannen. Er zullen 's morgens om 8u steeds enkele plaatsen vrij komen voor dringende zaken die niet tot de volgende dag kunnen wachten. Indien er geen plaats meer is in de agenda en u heeft toch een dringend medisch probleem, dan mag u zoals steeds telefonisch contact opnemen.


We hebben gelukkig ook fijne collega's in de buurt die een handje willen helpen bij al te grote drukte. We zullen jullie hier indien nodig van op de hoogte houden.


Wij willen jullie alvast bedanken voor jullie begrip en medewerking!
 

 

 

 

 

 

 

Breugelzorg

HUISARTSENContact


Lillerbaan 22

3990 Kleine-Brogel

Email: info@breugelzorg.be

Tel: 011 / 41 70 50

© Copyright. All Rights Reserved.